10 BENEFICIS DE LA MEL QUE NO CREURÀS I QUE SÓN REALS

/ / miel

10 BENEFICIS DE LA MEL

Des Alviar la caspa fins metabolitzar l’alcohol,

la mel és una font de poder per a tot tipus de condicions de salut.Hi ha alguna cosa realment poètic en la mel,
aquest elixir alquímic que produeixen les abelles i que ha estat en la vida

de l’humà des de l’antiguitat. Però a part del seu color seductor

té superpoders científics que s’afegeixen al seu encant.

La mel té una composició química inusual que la manté fresca indefinidament

sense fer-se malbé (com s’ha vist en flascons recuperats de tombes egípcies).

És particularment baixa en humitat i extremadament àcida,

el que la fa un territori inhòspit per a bacteris i microorganismes.

I a més d’això, les abelles afegeixen un enzim, la glucosa oxidasa,

que crea el peròxid d’hidrogen com un subproducte. Gràcies a tot això,

la mel ha estat utilitzada
com un remei medicinal durant mil·lennis i mil·lennis.

I des de llavors,
a l’una de tenir un sabor deliciós i usar-se per
endolcir tot tipus d’aliments, la mel és utilitzada per curar tot,
des rascades fins càncer.
Els següents són alguns dels beneficis més coneguts de la mel,
ja sigui confirmats per la ciència o passats de generació en generació.
1. Alleuja la tos

2. Millora la memòria

3. Cura ferides

4. Proporciona nutrients

5. Potencialment, prevé la disminució del nombre de leucòcits totals

6. Pot posar remei al·lèrgies temporals

7. Mata bacteris resistents a antibiòtics

8. Pot ajudar a metabolitzar l’alcohol

9. És una gran font d’energia per fer exercici

10. Resol problemes del cuir cabellut i casp

Font: Ecoosfera.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *